ninedot construction © All rights reserved |

Enter. Home. Why Us?. The Team. Projects. Contact us.

Privacy policy

Terms of use

|

|

created by spider web services

Project - due to business expansion, the need arose for a larger indoor reception area with an adjoining garden and outdoor area, parking and sound barriers.

Designed by our designer - estimator, Martin.

Aspects of interest:

• linking the new building up to the existing building to make it all fit together naturally

• gothic arch window architraves and external mouldings which were made off site

• a water feature designed to create a calm atmosphere

• the steel awnings were made off site and craned in

Result: Both parties were really happy with the result, and the client was great to work for and the project won an MBA Tasmania Excellence award.  >more

Finney Funeral Services